Sõrves jäi huntide lõugade vahele 16 lammast

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambad.
Lambad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ööl vastu teisipäeva murdsid hundid Sõrves 16 lammast ning öösel karjamaal valvanud peremehe arvates on tegemist hullunud metsloomadega, kes võivad millalgi ka inimestele ohtlikuks muutuda, kirjutab Saarte Hääl.

«Ise olin terve öö valves, läksin korra ära ja kui tagasi tulin, siis oligi kõik tehtud,» ohkas Tammuna küla lammaste peremees Henry Kullama, lisades, et selline tunne, justkui oleks hunt tema lahkumist ekstra passinud.

Kullama sõnul ei murra hunt lõbu pärast ja samuti ei ole neil praegu kutsikate õpetamise aeg, kuid ometi kaotas elu 16 lammast ja seda ajal, mil peremees oli vaid tunnikeseks tuppa sööma läinud.

Karuste rannas oli olukord eile masendav, merre põgeneda üritanud lambad olid murtud kivide vahel ning kuigi ülejäänud kari oli koju aetud, oli rannas kuulda ka paanilist määgimist. Üksikud lambad olid mere ääres kivide vahel ja uitasid korjuste juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles