Õhtul võivad ristmikud ning metsavaheteed muutuda libedaks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine metsatee.
Talvine metsatee. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Maanteeamet hoiatab, et õhtul pärast päikese mõju kadumist võivad ristmikud ning metsavahelised teelõigud muutuda libedaks.

Pärastlõunal enne kella nelja olid teekatted suurematel riigimaanteedel valdavalt kuivad, metsavahelistel varjulistel lõikudel märjad või soolaniisked, teatas maanteeinfokeskus.

Paiguti oli teedel lumesulavett. Ilm oli selge ja päikesepaisteline. Õhutemperatuure mõõdeti -3 kraadist kuni +2 kraadini.

Liikluspiirang

Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee kilomeetreil 95-98 (Mäeküla-Prandi) jätkuvad kuni 7. märtsini teekatte parandustööd. Töötsoonis kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Eelteade

Esmaspäeva öösel vastu teisipäeva on Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril asuv Variku viadukt remonttööde tõttu liikluseks suletud. Sulgemine toimub 5. märtsi kella 23.00-st kuni 6. märtsi kella 4.00-ni. Ümbersõit C-kategooria sõidukitele registrimassiga üle 10 tonni toimub Lennujaama tee ristmiku ja Külitse kaudu, kõikidele ülejäänud sõidukitele on ümbersõit Roopa ja Aardla tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles