Teed võivad olla paiguti libedad

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Liis Treimann

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel tehtud libedusetõrjest valdavalt soolaniisked, kohati ka kuivad. Mõnes maakonnas on teed ka libedad.

Kinnisõidetud lund ja libedust oli peamiselt ristmike piirkonnas, teede laiendustel ning metsavahelistel lõikudel sõidujälgede ja -radade vahel, teatas maanteeamet. Piirkonniti olid teekatted kaetud kerge lenduva lumega. Saare, Lääne, Harju ja Pärnu maakonna teedel oli kohati härmatist. Libedust esines Saare, Harju, Rapla, Järva, Jõgeva ja Tartu maakonna teedel.

Ilm oli vahelduva pilvisusega, põhiliselt sademeteta ja hea nähtavusega. Kerget lund sadas Lääne-Viru, Ida-Viru ja Võru maakonnas. Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Harju ja Rapla maakonnas ning Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Lääne maakonnas piiras nähtavust kohati väga tihe udu. Teepinna temperatuure mõõdeti -9 kraadist Saaremaal kuni -15 kraadini Mandri-Eestis.


Täna alustatakse Tallinna ringteel Luige eritasandilise ristmiku remondilõigul (km 17,8) torustiku paigaldustöödega. Tööde ajal kehtib kiiruspiirang 50 km/h.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles