Kõrvalteed on lumekonarlikud

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine kõrvaltee.
Lumine kõrvaltee. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varahommikul olid põhi- ja suurematel tugimaanteedel sõidujäljed, piirkonniti rajad valdavas enamuses kuivad. Kõrvalmaanteed olid libedad ja lumekonarlikud.

Vähest kinnisõidetud- ja soolalund oli metsavahelistel maanteelõikudel sõidujälgede ja radade vahel ning tee telgjoonel, samuti teede laiendustel ja ristmikel, teatas maanteeinfokeskus.

Kerget lenduvat lund täheldati Kagu-Eesti teedel ja Lääne-Eesti saartel. Jõgeva maakonnas ning mitmel pool rannikualadel oli pinnatuisku. Libedad ja lumekonarlikud on kõrvalmaanteed.

Ilm oli selge, mõõduka nähtavusega ja suuremate sademeteta. Kohati sadas vähest ja kerget lund. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -3 kraadist saartel kuni -10 kraadini mandril.

Sildade ja piirete lumest puhastamise tõttu on alates kella 9 kuni 16 piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Rapla maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Lohu sillal, samuti Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Konuvere, Päärdu ja Jädivere sillal. Vajadusel on liiklusele suletud üks sõidurada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles