Märjad teed võivad öötundidel libedaks muutuda

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Margus Ansu

Teekatted suurematel riigimaanteedel olid täna pärastlõunal märjad või niisked, Kesk- ja Ida-Eestis võivad teepinna temperatuurid öötundidel langeda miinuskraadidesse.

Pärastlõunane ilm oli sompus, nähtavust piiras mitmel pool udu ja tibutas uduvihma, vahendas maanteeinfokeskus.

Teepinna temperatuure mõõdeti +1 kraadist Ida-Eestis kuni +6 kraadini Lääne-Eestis.

Harju maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Luigel (km-d 8,8-9) on eritasandilise ristmiku ehitustöödega seoses aasta lõpuni tööde ajal piiratud kiirust 30 km/h.

Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Haljala ­liiklussõlmes muutub liiklus­korraldus. Talviseks perioodiks suletakse liikluseks senisest Haljala ristmikust Tallinna poole kulgev Tallinna-Narva maantee 600 m pikkune teelõik ja kogu liiklusvoog suunatakse ümber uuele, värskelt valminud teelõigule.

Liikluse ümbersuunamine toimub homme, 23. novembril kella 10-12 ajal. Tallinna ja Narva vahel liiklejad suunatakse põhimaanteelt mööda liiklussõlme rampi lõunapoolsele ringristmikule ning sealt edasi uuele Rakvere-Haljala maanteele. Tallinna-Narva maanteega ristumine toimub vanal Haljala ristmikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles