Edelaraudtee: suure tuisuga pole võimalik rongide liikumist ette ennustada

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Edelaraudtee reisirong.
Pildil Edelaraudtee reisirong. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Edelaraudtee rongid võivad täna kuni 40 minutit hilineda, aga nii suuri probleeme nagu eile õhtul, kui rongid ei saanud tundide kaupa Balti jaama sisse sõita, oodata ei ole.



Edelaraudtee ohutusjuht Urmas Lükki rääkis Postimees.ee'le, et 10 aasta jooksul nii tõsiseid  probleeme esinenud vaid kolm korda.

Lükki sõnul oli eile võimatu ette ennustada, millal täpselt rongid kusagile jaama jõuavad, sest rongid ei pääsenud raudteepöörangutest lihtsalt läbi. 

«Kui ma tean, et Tartu rong jõudis Jõgevale pool tundi hiljem, siis see ei tähenda, et ta jõuaks ka Tallinnasse pool tundi hiljem. Ainus, mida sellises olukorras saab öelda, on, et rong hilineb väga palju,» selgitas Lükki.

Lükki sõnul võivad rongid ka täna hilineda, sest raudtee seisukord ei ole endiselt hea ja kui rong korra graafikust maha jääb, mõjutab see ka tema hilisemaid väljumisaegu.



Infot rongide täpsete väljumisaegade kohta saab lühinumbrilt 1447.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles