Reisilaevad Soome ja Rootsi väljuvad graafikukohaselt

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Shuttle.
Tallink Shuttle. Foto: Peeter Langovits

Tallinna sadama infoliinist öeldi Postimees.ee'le, et seni on tänased reisilaevad väljunud graafikukohaselt.


AS Tallink Grupp teatel sõidavad ettevõtte Tallinn-Helsingi ja Tallinn-Stockholm liinide laevad täna tavapärase sõidugraafiku alusel, eilsest tormist tingituna esineb hilinemisi vaid veel Riia-Stockholmi liinil.

Tallinki Tallinn-Helsingi liini laevad väljuvad esmaspäeval tavapärase graafiku järgi. Samuti jõuavad sihtsadamatesse õigeks ajaks Tallinn-Stockholmi liinil sõitvad kruiisilaevad Romantika ja Victoria I.

Tavapärase graafiku järgi sõidavad ka Helsingi-Stockholm ning Turu-Stockholm kruiisilaevad Silja Symphony, Silja Serenade, Silja Europa ning Galaxy.

Rostock-Helsingi liinil sõitev Superfast VIII jõudis täna Helsingisse 1,5 tundi tavapärasest hiljem, kuid see ei mõjuta laeva järgmist väljumist.

Seoses eilse tormiga lükkus edasi eileõhtune Regina Baltica väljumine Riiast Stockholmi.

Tavapärase 17.30 väljumise asemel sõitis laev Riiast välja alles esmaspäeva hommikul kell 7.30 ning jõuab Stockholmi alles täna öösel kell 00.00. Sellest tingituna hilineb ka laeva järgmine väljumine. Samal liinil sõitev  Festival sõidab tavapärase graafiku alusel.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles