Tallinki laevad hilinevad tormi tõttu

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine meri.
Tormine meri. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

ASi Tallink Grupp teatel on halbade ilmastikuolude tõttu ettevõtte laevade pühapäeva õhtupooliku sõidugraafikutes hilinemisi, reiside viibimine on otseselt seotud reisijate ja laevade maksimaalse ohutuse tagamisega.

Seoses halbade ilmastikuoludega väljub Tallinn-Stockholmi liinil sõitev kruiisilaev Romantika täna Tallinnast maksimaalse ohutuse tagamiseks tavapäraselt hiljem, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

Laeva planeeritav väljumisaeg on kella 18.00 asemel kell 20.00.

Seoses kruiisilaeva Romantika ning kiirlaeva Superstari üksteise vahetus läheduses asuvate kaidega ootab Superstar Tallinna sadamasse sisenemisega kuni Romantika väljumiseni. Hetkel ootab Superstar Romantika ootamist väljumist Tallinna reidil.

Seoses Superstari hilinenud saabumisega Tallinnasse ning järgmise reisi edasilükkumisega hilineb ka kiirlaeva Star väljumine Helsingist. Star väljub Helsingist koheselt kui on selgunud Superstari Tallinnasse jõudmise aeg.

Romantika, Superstari ning Stari tänased edasised väljumised hilinevad seega vähemalt 2 tundi või kuni ajani, mil tuul näitab vaibumise märke. Määramata ajaks on edasi lükatud ka Regina Baltica väljumine Riiast Stockholmi.

Reisijaid on olukorrast teavitatud. Tallink vabandab reisijate ees võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles