CNN pakub Tallinnale kolme erinevat ilmaennustust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmake.ee ilmaennustus Siberis asuvale Kolyvani linnale.
Ilmake.ee ilmaennustus Siberis asuvale Kolyvani linnale. Foto: AFP / Scanpix

CNN ilmauudiste lehelt võib leida ilmaennustuse nii Tallinna, Tallina kui ka Kolõvani (Tallinna ajalooline nimi 12. sajandist) kohta. Ükski neist kolmest pole päris sarnane.

USA meediakontserni CNN ilmaennustuste lehelt võib Eesti pealinna ilmaennustust vaadata kolmest eri kohast.

Tallinna ja Tallina kohta käiv ennustus on üsna sarnane, mõlema kohaselt on täna 6 kraadi sooja ning valitseb osaline pilvisus. Ka päike tõuseb ja loojub samal ajal.

Järgmiste päevade ilmaennustused lähevad aga lahku. Tallinnas on esmaspäeval tormi oodata, Tallinas aga kõigest vihma. Ka õhutemperatuur erinevad Tallinnas ja Tallinas ühe kraadi võrra, näiteks Tallinas lubatakse laupäevaks 0 kuni -2 kraadi, Tallinnas aga 1 kuni -1 kraadi.

Kolõvani ilm

Nende kahe ilmaennustusest erineb aga märgatavalt Kolõvani  ilmaennustus. Selle andmetel on pealinnas praegu päiksepaisteline ilm ning sooja on 8 kraadi. Kui Tallinnas ja Tallinas tõusis päike täna kell 7.09 ja loojub kell 5.01, siis Kolõvanis tõuseb päike tund aega hiljem ehk 8.08 ning loojub 6.19.

Vihm ja torm samuti Kolõvani elanikke lähipäevadel ei ähvarda, nädalavahetuseks lubatakse vahelduva pilvisuse ja päikesepaistega ilma.

Ilmajaam.ee andemetel tõuseb päike täna Tallinnas kell 8.22 ja loojub 17.48. Täna pilvine, kuid olulise sajuta ilm, Sooja tuleb 7 kuni 12 kraadi.

Kolyvani nimeline linn asub ka Venemaal Novosibirski oblastis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles