Puuriidas olnud nastikud ehmatasid taluperenaist

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nastik. Pilt on illustratiivne.
Nastik. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Eile varahommikul taluõues oleva puuriida juurde asja teinud taluperenaine sai suure ehmatuse osaliseks, kui nägi puude peal 5–6 üksteise ümber keerdunud nastikut.

Kaarma vallas Kasti külas elav taluperenaine Silvi ehmatas enda sõnul korralikult, sest ta pidas usse algul rästikuteks ning nad olid läbi põimunud ja üksteise peal, kirjutas Meie Maa.

Ta üritas puuriita segamini ajades peletada seal olevaid madusid, kuid need naasid pärast mõningast pausi taas päikese kätte - samamoodi käitusid nastikud ka siis, kui neid tulid peletama päästetöötajad.

Silvi kinnitas, et muidu ta usse ei karda, ent oma õues avanenud vaatepilt ajas küll hirmu nahka ja kuigi tegemist oli nastikutega, on tal ikkagi hirm õues toimetada ja vanaema juurde jättis tulemata ka 13-aastane lapselaps.

Tallinna loomaaia direktor Mati Kaal sõnas, et tegu oli kahe emase isendiga ja ülejäänud, väiksemad, olid isased ning toimus pulmarituaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles