Vananaistesuvi jätkub uuel nädalal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Hoo sisse saanud vananaistesuvi jätkub ka eeloleva nädala esimeses pooles, pakkudes suviselt selget taevast ja 20 soojakraadi lähistele küündivaid maksimumtemperatuure.

Ilmateenistuse teatel katab teisipäeval Eestit kõrgrõhkkonna edelaserv. Öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 4-10, saarte rannikul kuni 12 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti päikesepaisteline ja kuiv ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 15-19 kraadi.

Kolmapäeval liigub kõrgrõhkkond Laadoga taha, ent öösel püsib siiski selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 3-9, saarte rannikul kuni 12 kraadi. Ka kolmapäeva päeval on päikesepaisteline ja kuiv ilm. Puhub kagu- ja idatuul 2-8 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Neljapäeval asub Eesti kohal kõrgrõhkkond. Öösel on taevas selge või pisut pilves, kuid ilm püsib sajuta. Puhub ida- ja kagutuul 2-7 m/s. Sooja on 3-9, rannikul kuni 12 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 15-18 kraadi.

Reedel jääb kõrgrõhkkond Eesti kohale. Ilm on vaikne ja sajuta, kuid laiguti kujuneb taevasse õhuke madal pilvekiht. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur langeb öösel 4-8, rannikul kohati 12 kraadini. Päeval tuleb 14-18 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles