Ilmaennustus laupäevaks kogub tuure: sooja võib tulla kuni 30 kraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesi pakub ikka kuuma ilmaga jahutust.
Vesi pakub ikka kuuma ilmaga jahutust. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ilmateenistuse ilmaennustus laupäevaks lubab päev päevalt üha rohkem õhusooja ning viimastel andmetel võib termomeeter näidata siis kohati kuni 30 soojakraadi.

Reede öösel on vähese pilvisusega ilm. Pilvisem on Kagu-Eestis ja seal sajab kohati hoovihma. Puhub läänekaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul, pärastlõunal pöördub tuul lõunakaarde 1-7 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 12-18 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Puhub kagu- ja lõunatuul, õhtul Lääne-Eestis edelatuul 5-10, paiguti puhangud 15 m/s, äikesega võivad kaasneda tugevamad tuuleiilid. Sooja on 21-26, Lõuna-Eestis aga koguni kuni 30 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ning on äikest. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, öö hakul saartel puhanguti 15 m/s. Sooja on 14-17 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, õhtuks taevas selgineb. Kohati sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles