Uue nädala teine pool toob kuni 26 soojakraadi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Ka eelolevaks nädalaks lubab ilmateenistus nii hoovihma kui äikest, maksimaalne õhusoe ulatub nädala teises pooles aga kuni 26 kraadini.

Ööl vastu homset on oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab hoovihma, samuti võib olla äikest. Puhub edela- ja läänetuul 6 kuni 12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 13 kuni 17 kraadi. Ka päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja äikesevõimalus püsib. Puhub edela- ja läänetuul 5 kuni 11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Õhtul tuul nõrgeneb ja õhutemperatuur jääb 16 ja 19 kraadi vahele.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Sooja tuleb 10 kuni 16 kraadi. Ka teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3 kuni 9 meetrit sekundis ning sooja on 19 kuni 23 kraadi.

Kolmapäeva öösel tuleb vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Sooja on 19 kuni 23 kraadi. Ka päeval pole sadu oodata. Puhub kagutuul 3 kuni 9 meetrit sekundis. Sooja on 20 kuni 26 kraadi.

Neljapäeva öösel ootab ees vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võimalik on ka äike. Puhub lõunakaaretuul 4 kuni 10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 14 kuni 18 kraadi vahele. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning võimalik on äike. Puhub edelatuul 2 kuni 7 meetrit sekundis ja sooja on 20 kuni 26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles