Homne toob kuni 26 kraadi sooja, hoovihmad ja äikese

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rünksajupilv.
Rünksajupilv. Foto: Lugeja pilt

Väike madalrõhkkond liigub päeva jooksul piki Saaremaa ja Hiiumaa läänerannikut põhja poole ning tingib ka edelatuule ajutise tugevnemise saartel ja läänerannikul. Sajud on küll juhuslikud, kuid neid juhuseid on veidi rohkem.

Kohati on ka äikesevõimalus, sest õhutemperatuur tõuseb üsna kõrgeks. Mitmel pool sajab hoovihma ning võib olla ka äikest. Puhul lõunakaare tuul 3–9, saartel ning läänerannikul lõuna- ja edelatuul 7–12, puhanguti kuni 17 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 21 kuni 26 kraadi.

Homme jätkub sooja õhu tulek Eestisse, kuid lisandub ka niiskust, millest tekib laialdaselt rünksajupilvi, sajab hoovihma ja on äikest. Lõunakaare tuul nõrgeneb, kuid äikesepilvede all võib olla tugevaid puhanguid. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18 kraadi, päeval 21 kuni 26 kraadi ning meremõjuga rannikul ja sajuhoogude all kuni 18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles