Laulupeoks peaks ilm veidi paranema

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Kui täna pidid laulu- ja tantsupeo korraldajad tantsupeo teise etenduse kehvadele ilmaoludele viidates ära jätma, siis homseks laulupeoks peaks ilm natuke paranema: ilmateenistuse prognoosi kohaselt jääb tuult vähemaks ja sooja tuleb veidi juurde.

Öösel on ilm valdavalt pilves ja kohati sajab vihma. Puhub kirde- ja idatuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Päeval on ilm pilves selgimistega ning kohati sajab hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 3–9, põhjarannikul ennelõunal puhanguti 13 m/s, Lääne-Eesti saartel pöördub tuul põhjakaarde. Sooja tuleb öösel 10–15 ja päeval 15–21 kraadi.

Esmaspäeval püsib pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma. Öösel puhub muutliku suunaga tuul 1–7, päeval lõuna- ja edelatuul 4–10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on öösel 11–16 ja päeval 15–20 kraadi.

Teisipäeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool hoovihma ja on äikeseoht. Öösel puhub lõuna- ja edelatuul, päeval läänekaare tuul 4–10 m/s. Sooja on öösel 9–14 ja päeval 14–19 kraadi.

Kolmapäeval püsib vahelduva pilvisusega ilm ning mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub lääne- ja loodetuul 5–11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja tuleb öösel 8–13 ja päeval 13–18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles