Sulavesi sulges kuues maakonnas osa maanteed

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulavesi teel.
Sulavesi teel. Foto: Mihkel Maripuu

Lumesulaveest tingitud üleujutuste tõttu on kuues maakonnas liiklusele suletud mitmed maanteed, kõige enam teid on suletud Pärnu- ja Läänemaal.

Pärnu maakonnas on suletud Salu-Kaelase maantee kilomeetritel 2,6-2,7, ümbersõit toimub Libatse-Enge kaudu, teatas maanteeinfokeskus.

Veel on maakonnas suletud Kalli-Tõstamaa-Värati tee kilomeetritel 4,5-5, ümbersõit toimub Audru kaudu, Ridalepa-Lavassaare tee kilomeetritel 0,5-0,6, ümbersõit toimub Jööpre kaudu, Abja-Paluoja-Vana-Kariste-Kamali tee Kamalis kilomeetritel 12,8-13,8, ümbersõit toimub Abja-Paluoja-Sarja-Tõlla kaudu ning Kanaküla-Kamali tee Kamalis 5. kilomeetril, ümbersõit toimub Tõlla-Kamali kaudu.

Valga maakonnas on suletud Kaubi-Maardina tee kilomeetritel 1,6-2,6, ümbersõit toimub Leebiku-Pikasilla ja Viljandi-Rõngu maantee kaudu.

Lääne maakonnas on suletud Vanamõisa-Koonga-Ahaste tee kilomeetritel 3-4, ümbersõit toimub Mihkli-Oidremaa-Lihula-Kirbla kaudu, Kirbla-Rumba-Vana-Vigala maantee Võhma-Rumba löigul kilomeetritel 8-13, ümbersõit toimub Kirbla-Silla-Teenuse-Vana-Vigala kaudu ning Ridase-Saastna maantee lõigul Lihula valla piir-Saastna kilomeetritel 11,5-12,8, ümbersõit toimub Saastna-Tuudi-Karuse-Salevere.

Rapla maakonnas on suletud Vana-Vigala-Läti tee Läti sillast Rumba teeni kilomeetritel 3,7-4,6, ümbersõit toimub Vana-Vigala kaudu ning Kesk-Vigala-Vängla tee kilomeetritel 3,5-4,6.

Põlva maakonnas on suletud Tõganitsa-Suure-Veerksu maantee kilomeetritel 5,3-6,3, ümbersõit toimub Kahkva või Võõpsu kaudu.

Ida-Viru maakonnas on suletud Savala-Arvila maantee kilomeetritel 2,7-2,8 (Aru), ümbersõit toimub mööda Oandu-Rääsa maanteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles