Pühapäev tuleb pilves ja sajune, ent soe

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ilmateenistuse andmetel tuleb pühapäeval pilves ilm, hooti sajab vihma ja võib esineda äikest, samas kerkib õhutemperatuur 23–25 kraadini.

Pühapäeva öösel on ilm vähese pilvisusega ja sajuta, kohati tekib udu. Päeval pilvisus tiheneb, hoovihmad liiguvad läänest itta ja kohati võib olla äikest. Õhtu poole hakkab taevas lääne poolt alates selginema. Öösel puhub muutliku suunaga tuul 1–6, päeval valdavalt läänekaare tuul 4–10 m/s. Sooja tuleb öösel 8–13, päeval 18–23, Kagu-Eestis kuni 25 kraadi.

Esmaspäeval tuleb pilves selgimistega ilm ja paljudes kohtades sajab kuni õhtuni vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 6–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on öösel 9–14 ja päeval 13–19 kraadi.

Teisipäeval püsib pilves selgimistega ilm, ajuti sajab vihma. Öösel puhub edela- ja läänetuul ning päeval loodetuul 6–12, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on öösel 7–13 ja päeval 12–17 kraadi.

Kolmapäeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 5–10, öösel rannikul puhanguti 15 m/s. Öösel tuleb sooja 7–12 ja päeval 13–18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles