Järgmisel nädalal võib sadada nõrka lund

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Riigi ilmateenistuse andmeil on võimalik, et järgmise nädala alguses ja keskpaigas sajab nõrka lund.

Ilmateenistus teatas oma nädalaprognoosis, et esmaspäeval (8.05.) oleme madalrõhuala loodeservas. Öö on veel olulise sajuta, päeval sajab mitmel pool vähest hoovihma. Põhjakaare tuul järk-järgult tugevneb, päeval ulatuvad põhja- ja kirdetuule puhangud saartel 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel miinus kaks kuni pluss kolm kraadi, päeval neli kuni kaheksa soojakraadi.

Teisipäeval (9.05.), kolmapäeval (10.05.) ja neljapäeval (11.05.) on Eesti madalrõhuala lääneservas. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool vihma ja lörtsi, öösel võimalik ka nõrk lumi. Põhja- ja kirdetuul vähehaaval nõrgeneb ja pöördub neljapäevaks läänekaarde. Õhutemperatuur langeb öösiti miinus nelja kuni pluss kahe kraadini, päeval tõuseb kolme kuni kaheksa plusskraadini.

Reedel (12.05.) madalrõhuala mõju väheneb ja päevaks sirutub lõuna poolt meieni kõrgrõhuhari. Öö on olulise sajuta, päeval võib Ida-Eestis kohati vihma sadada. Edela- ja läänetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel miinus neli kuni pluss üks kraadi, päeval kuus kuni 11 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles