Öösel tõuseb tugev tuul ja ilm läheb külmemaks

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuline rand
Tuuline rand Foto: Küllike Rooväli

Ööl vastu homset tugevneb edela- ja lõunatuul, mille nõrgenemist on oodata reede õhtupoolikul, ilm on pilvine ning kohati sajab lörtsi ja vihma.

Reede kesköö paiku jõuab merelt Lääne-Eestisse uus madalrõhulohk ning lörtsi- ja vihmasadu levib saartelt mandrile, kus algul sajab paiguti ka lund. Kohati võib olla jäidet. Öösel tugevneb edela- ja lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi.

Reede päeval on ilm pilves, sajab lörtsi ja vihma, õhtuks Lääne-Eestis sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti 15-17, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur paraku langeb paari kraadi võrra – sooja tuleb päeval 1 kuni 5 kraadi.

Nädalavahetusel sajab kohati vihma, lörtsi ja lund. Tuul puhul 3-9 m/s. Õhusooja on nii laupäeval kui pühapäeval 1 kuni 5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles