Tihe udu piirab nähtavust

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udu Tallinnas, Stroomi rannas ja Rocca Al Mares.
Udu Tallinnas, Stroomi rannas ja Rocca Al Mares. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tiheda udu tõttu hilinevad hommikused Tallinn-Kärdla ja Kärdla-Tallinn lennud ning Haapsalu-Noarootsi jäätee on suletud.

Kell 7 väljuma pidanud Tallinn - Kärdla väljalend ja kell 07.45 väljuma pidanud Kärdla – Tallinn väljalend hilineb 3,5 tundi. 

Tallinn-Kärdla uus väljalennu aeg on kell 10.30 ja Kärdla – Tallinn uus väljalennu aeg on kell 11.15. Lennu hilinemise põhjustab tugev udu Kärdla lennujaamas.

Tiheda udu tõttu on Haapsalu-Noarootsi jäätee suletud ning liiklusele on avatud vaid Peipsi järve jääl olev Laaksaare sadamat ja Piirissaart ühendav jäätee.

Maanteeamet uurib jätkuvalt võimalusi avada mandrit ja Vormsi saart ühendav mere jäätee.

Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel märjad või soolaniisked. Teedel tuleb miinuskraadide poolel oleva temperatuuri ja vihmasaju tõttu arvestada paiguti jäiste ja libedate lõikudega ja kohati piirab nähtavust udu.

Ilm on enamasti pilves ja aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma, kuid õhtuks saju võimalus väheneb. Ennelõunal on mitmel pool udu. Tuul pöördub edelast läände ja loodesse 5-12 m/s. Õhutemperatuur on 1 kuni 3 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles