Pühapäeval valitsevad veel miinuskraadid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Ilmateenistuse andmetel tuleb pühapäeval pilves selgimistega ilm, öösel sajab kohati vähest lund ja võib olla udu ning ka päeval võib kohati veidi sadada.

Öösel puhub läänekaare tuul 2–8, päeval lääne- ja edelatuul 3–9, õhtupoolikul põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma tuleb öösel 6–13 ja päeval kuni viis kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ning päeval vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib sadada vähest lund või lörtsi. Öösel puhub edela- ja läänetuul 7–12, puhanguti 15, rannikul puhanguti kuni 17 m/s, päeval lääne- ja loodetuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma tuleb öösel kuni kuus kraadi, hommikuks õhutemperatuur tõuseb ja ulatub päeval kuni viie soojakraadini.

Teisipäeval tuleb selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja põhjatuul 5–11 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur jääb öösel kahe külma- ja kolme soojakraadi vahele, päeval tuleb kuni kuus kraadi sooja.

Kolmapäeval on ilm vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta. Öösel puhub loode- ja põhjatuul 3–8 m/s, päeval pöördub tuul edelasse ja puhub 2–6 m/s. Öösel tuleb kuni kuus kraadi külma, päeval aga ulatub õhutemperatuur nelja soojakraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles