Fotod: lumesadu muudab Tallinnas liiklemise raskeks

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Öösel sadama hakanud lumi tekitas mitmel pool Tallinnas tavapärasest suuremad liiklusummikud, mistõttu peaksid autojuhid arvestama aeglasema liiklusega. 

Lumesaju tõttu on Tallinnas teeolud rasked ning mitmel pool on suured ummikud. Näiteks tekkis Pirita teele tipptunni ajal umbes kahekilomeetrine ummik. Samuti oli ummik Viljandi maantee ristmikust Luigel kuni Pärnu maanteeni.

Veidi enne kella üheksat seiskus mõneks ajaks ka trammiliiklus, kuna Tartu maanteel oli auto trammiteel. Kümmekond minutit peale kella üheksat ütles dispetšer Postimehele, et trammid saadi taas liikuma.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Marie Aava ütles kella 10.30 paiku Postimehele, et vaatamata rasketele ilmaoludele pole Tallinnas liiklusõnnetusi tavapärasest rohkem juhtunud. Pärast kella 10 juhtus siiski avarii Järvevana teel, kus üks auto sõitis libeduse tõttu politseisõidukile külje pealt sisse. Õnnetuses aga keegi viga ei saanud ja tegu on kindlustusjuhtumiga. «Muus mõttes on tavaline hommik,» märkis Aava.

Varahommikul oli teekate põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt märg ja soolaniiske. Teedel tuleb arvestada ka libedate lõikudega.

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ja rannikul ka vihma. Pärastlõunal saju võimalus väheneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 16 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles