Järgmine nädal võib tuua kuni 20-kraadise külma

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ilmateenistuse andmetel võib järgmise nädala keskpaigas Eestisse jõuda kohati kuni 20-kraadine pakane.

Esmaspäeval tuleb Eestis pilves selgimistega ilm. Öösel sajab mitmel pool vähest lörtsi või lund, vähest lund on oodata ka päeval. Põhjakaare tuul puhub öösel 3–8 ja päeval 4–9, Hiiumaa ja Saaremaa läänerannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur jääb öösel kolme külma- ja ühe soojakraadi, päeval nulli ja nelja külmakraadi vahele.

Teisipäeval püsib pilves selgimistega ilm. Öösel sajab mitmel pool ja päeval kohati vähest lund. Öösel puhub põhjakaare tuul 3–8, saartel puhanguti 14 m/s, päeval pöördub tuul kagusse ja õhtul hakkab tugevnema. Külma tuleb öösel 3–7 ja päeval 2–7 kraadi.

Kolmapäeval on ilm vahelduva pilvisusega ja kohati võib sadada vähest lund. Kagu- ja idatuul tugevneb öösel 6–12, puhanguti 15, rannikul 13–17 m/s, päeval puhub sama tugev kirdetuul. Külma tuleb nii öösel kui päeval 5–10, Ida-Eestis kuni 13, saartel öösel kohati kaks kraadi.

Neljapäeval püsib vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Öösel puhub kirdetuul, päeval kirde- ja põhjatuul 6–12, rannikul 12–17 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Külma tuleb 9–15, öösel kohati kuni 20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles