Öösel tuleb kuni 14 kraadi külma

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine Tartu
Talvine Tartu Foto: Ove Maidla / Postimees

Ilmateenistuse andmetel tuleb ööl vastu esmaspäeva kuni 14 kraadi külma, järgnevatel öödel temperatuur nii madalale ei lange. Homme päeval tuleb külma kuni kuus kraadi ning kohati sajab lund ja lörtsi. 

Öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -8 kuni -14, rannikul kohati -3 kuni -7 kraadi. Teisipäeva öösel tuleb praeguse prognoosi järgi kuni viis, kolmapäeva öösel aga kuni kolm kraadi külma.

Kargelt külma öö toov kõrgrõhuhari taandub aga esmaspäeval põhja poolt saabuva madalrõhulohu eest kagusse. Õhutemperatuur, mis ennelõunal jääb nii mõnelgi pool –6 kuni –9 kraadi vahele, tõuseb õhtuks –1 kuni –5 kraadini, rannikualadel kohati isegi +1 kraadini.

Päeval pilvisus tiheneb, kohati sajab lund ja lörtsi. Saju võimalus on suurem Ida-Eestis. Puhub loode- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles