Homne päev tuleb vihmane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: VIHMASADU TARTU LINNAS : TARTU, EESTI, 04NOV13 -  
Vihmasadu Tartu linnas.
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
TRT02: VIHMASADU TARTU LINNAS : TARTU, EESTI, 04NOV13 - Vihmasadu Tartu linnas. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ööl vastu homset läheneb Soomest madalrõhulohk, mis päeval liigub üle Eesti, kohati sajab vähest vihma. Hommikul muutub sadu alates Loode-Eestist tihedamaks ja laialdasemaks. 

Neljapäeva ennelõunal sajab vihma, pärastlõunal sajuhood hõrenevad, õhtul on saju võimalus veel Virumaal ja siis võib sekka ka lörtsi tulla.

Puhub mõõdukas edelatuul, hommikul saartel ja rannikul tugevneb. Sooja tuleb +1 kuni +5 kraadi, öösel ja hommikul Lääne-Eestis kuni +7.

Reedel liigub üle Eesti väike kõrgrõhuhari, ilm on suurema sajuta. Tuul puhub mõõdukalt läänekaarest, õhtu poole võtab suuna edelasse ja tugevneb uuesti. Temperatuur on öösel -2 kuni +3 kraadi, päeval 0 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles