Pühapäev tuleb pilves ja sajune

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Ilmateenistuse andmetel tuleb pühapäeval pilves ilm ning mitmel pool sajab vihma ja lörtsi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm ning alates Lõuna-Eestist hakkab sadama vihma ja lörtsi, mõnel pool tekib udu. Lääne-Eestis puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s, Ida-Eestis kagu- ja lõunatuul 4–10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja tuleb kuni viis kraadi.

Ka hommikupoolikul on ilm pilves ning paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Pärastlõunal sadu lakkab ja pilvisus veidi hõreneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2–6 kraadi.

Esmaspäeval tuleb pilves selgimistega ilm. Öösel sajab mitmel pool ja päeval kohati vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s, pärastlõunal pöördub tuul edelasse ja nõrgeneb. Sooja tuleb öösel 1–6 ja päeval 4–9 kraadi.

Teisipäeval on ilm vahelduva pilvisusega ja peamiselt sajuta. Öösel puhub lõuna- ja kagutuul 5–10, päeval 5–11, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja tuleb öösel 0–6 ja päeval 2–8 kraadi.

Kolmapäeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 3–10 m/s. Sooja tuleb öösel 0–6 ja päeval 2–7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles