Lähipäevad tulevad sajuta

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb lähipäevil enamasti sajuta ilm, vaid öösel ja homme hommikul võib sadada uduvihma.

Pühapäeval tuleb pilves selgimistega ilm, öösel on mitmel pool ning hommikupoolikul kohati udu ja võib sadada uduvihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, Lääne-Eestis kagu- ja lõunatuul 4–10, saartel puhanguti 13 m/s. Öösel tuleb sooja 1–5, pikemate selgimiste korral võib temperatuur langeda kuni kahe miinuskraadini, päeval on sooja 4–7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ja päeval vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Öösel puhub lõuna- ja kagutuul 2–7, päeval 3–8 m/s. Õhutemperatuur jääb öösel kahe külma- ja kahe soojakraadi vahele, rannikul on sooja kuni kuus ja päeval 4–7 kraadi.

Teisipäeval tuleb vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagutuul 3–9 m/s. Öösel jääb õhutemperatuur nelja külma- ja kahe soojakraadi vahele, rannikul tuleb sooja kuni kuus, päeval 4–7 kraadi.

Kolmapäeval on Lääne-Eestis pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada vähest vihma. Ida-Eestis on ilm vahelduva pilvisusega ja sajuta. Puhub kagutuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur ulatub öösel kahest miinuskraadist nelja soojakraadini, saartel on sooja kuni seitse, päeval 4–8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles