Pühapäev kostitab vihma, tuule ja äikesega

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äikesevihm.
Äikesevihm. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb homme pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest.

Pühapäeva öösel sajab paljudes kohtades ja päeval mitmel pool vihma, kohati on sadu tugev ja paiguti on äikest. Pärastlõunal edela poolt alates sajuvõimalus väheneb. Öösel puhub edela- ja lõunatuul 4–10 m/s, hommikul pöördub tuul saartel läände ja puhub rannikul puhanguti 13 m/s. Päeval puhub edela- ja läänetuul 5–10, rannikul puhanguti 14 m/s, pärastlõunal pöördub tuul saartelt alates loodesse ja õhtul nõrgeneb. Sooja tuleb öösel 10–15 ja päeval 16–19 kraadi.

Esmaspäeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma. Puhub loode- ja põhjatuul 4–10 m/s. Sooja on öösel 6–11, rannikul kuni 14, päeval 16–20 kraadi.

Teisipäeval on ilm vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta. Öösel puhub põhjakaare tuul 2–7 m/s, päeval pöördub tuul põhjakaarest edelasse ning tugevneb õhtuks 5–12 m/s. Sooja tuleb öösel 4–10, rannikul kuni 14 kraadi, maapinnal võib temperatuur langeda kohati nulli lähedale, päeval tuleb õhusooja 16–20 kraadi.

Kolmapäeva öösel püsib ilm vahelduva pilvisusega ja sajuta, päeval sajab kohati hoovihma. Öösel puhub lääne- ja edela- ning päeval lääne- ja loodetuul 5–12, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb öösel 7–12, rannikul kuni 15, päeval 16–19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles