Uus nädal toob ligi 30 kraadi sooja ja äikesepilved

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto. Suvekuumus.
Illustratiivne foto. Suvekuumus. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Esmaspäevast neljapäevani jääme väheaktiivsesse rõhuvälja, teatas ilmateenistus. Meie kohal on ebapüsiv soe ja niiske õhumass, kus päevasel ajal arenevad mitmel pool rünksajupilved ja on äikest. Äikesega võivad kaasneda kohati ka tugev vihmasadu ja rahe ning olla tugevaid tuulepuhanguid. 

Esmaspäeva (25.07.) ja teisipäeva (26.07.) on öösel sajuvõimalus alla 25 protsendi, kuid päeval sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest. Saartel jääb ka päeval hoovihmavõimalus alla 25 protsendi, mandri lääneosas on 25 kuni 40 protsenti ja Ida-Eestis 75 protsendi ringi. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, kuid äikesega võivad kaasneda tugevad tuulepuhangud. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päeval 22 kuni 27 kraadi.

Kolmapäeval (27.07.) ja neljapäeval (28.07.) on öösel sajuvõimalus alla 25 protsendi, kuid päeval sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest (sajuvõimalus üle Eesti 50-75 protsenti). Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, kuid äikesega võivad kaasneda tugevad tuulepuhangud. Õhutemperatuur on öösel 13 kuni 18, päeval 22 kuni 27 kraadi.

Reedel (29.07.) on võimalus, et lõuna poolt tugevnev kõrgrõhuhari ulatub Eestisse. Sellisel juhul on lootus kuivemale ilmale. Tuul on jätkuvalt nõrk. Sooja on öösel 12 kuni 18, päeval 22 kuni 26 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles