Ilmateenistus lubab pühapäevaks kuni 32-kraadist sooja

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand.
Pärnu rand. Foto: Ants Liigus

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt sajab homme mitmel pool hoovihma ja on äikest, soojakraadid ulatuvad aga kuni 32 kraadini.

Öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm, kohati on udu. Puhub lõunakaare tuul 1–7 m/s. Sooja on 14–20 kraadi.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja hommikupoolikul on rannikul kohati udu. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest, kohati on sadu tugev. Puhub ida- ja kagutuul 3–9 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja tuleb 26–32, rannikul kohati 20–23 kraadi.

Esmaspäeval tuleb pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja on äikest. Pärastlõunal lääne poolt alates taevas selgineb ja sadu lakkab. Kagutuul pöördub läände ja edelasse ning puhub 3–10, päeval rannikul puhanguti 14 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Öösel on sooja 15–20 ja päeval 18–24 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja päeval vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3–9 m/s. Sooja tuleb öösel 10–15 ja päeval 18–23 kraadi.

Kolmapäeval püsib vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutlik tuul 1–7 m/s. Öösel on sooja 10–15 ja päeval 19–23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles