Eeloleva nädala esimene pool toob taas suvist õhusooja (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ilmateenistus prognoosib eeloleva nädala esimeseks pooleks üha tõusvaid päevaseid maksimumtemperatuure, kuid öösel valitseb paljudes kohtades öökülmaoht.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 4-9 m/s, öö hakul saartel ja rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 2-7, rannikul kuni 10 kraadi. Maapinnal võib termomeetrinäit aga paiguti nulli langeda. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 4-9 m/s. Sooja on 13-18 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9 m/s. Sooja on 2-7, saartel kuni 10 kraadi. Maapinnal võib õhutemperatuur paiguti 0 kuni -2 kraadini langeda. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Tuul pöördub läände 3-9 m/s. Sooja on 16-21 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9, rannikul kuni 12 kraadi. Maapinnal langeb temperatuur paiguti nullini. Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb. Alates Loode-Eestist hakkab hoovihma sadama ning sadu levib kiiresti kagusse. Õhtul sajuvõimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s, pärastlõunal saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhtuks pöördub tuul loodesse ning tugevneb 7-12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Neljapäeval liigub järgmine madalrõhulohk üle Soome ja selle servast võib ka Eestisse vihma jõuda. Puhub mõõdukas läänekaaretuul. Sooja on öösel 5-10 kraadi, kuid maapinnal võib temperatuur taas kohati nulli lähedale langeda. Rannikul on kuni 13 kraadi, päeval 14-19 kraadi.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles