Pühapäev ähvardab vihma ja äikesega

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt sajab homme paljudes kohtades vihma ja võib olla äikest, hoovihma on oodata ka uue nädala alguses.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis on vihmane, kohati on sadu tugev ja võib esineda äikest. Kõige väiksem on sajuvõimalus idapoolsetes maakondades. Puhub kagutuul, saarte läänerannikul põhjakaare tuul 4–10 m/s. Sooja tuleb 8–14 kraadi.

Päeval püsib pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, on äikesevõimalus ja saartel on sadu kohati tugev. Ida-Eestis on sajuvõimalus väike, kuid õhtul võib kohati tulla hoovihma. Puhub kagutuul, saartel põhjakaare tuul 5–10 m/s. Sooja on 15–20, Ida-Eestis kuni 23 kraadi.

Esmaspäeval tuleb pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt kagutuul 2–8 m/s. Sooja on öösel 8–13 ja päeval 13–19 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ja päeval pilves selgimistega ilm. Öösel sajab kohati ja päeval mitmel pool hoovihma. Öösel puhub muutliku suunaga, päeval valdavalt lõunakaare tuul 2–7 m/s. Sooja tuleb öösel 4–10 ja päeval 13–18 kraadi.

Kolmapäeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2–7 m/s. Sooja tuleb öösel 2–8 ja päeval 14–19 kraadi, maapinnal võib temperatuur langeda öösel kohati kuni kahe miinuskraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles