Uue nädala esimene pool tuleb külm ja päikeseline

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talveilm.
Talveilm. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ilmateenistus prognoosib eeloleva nädala esimeseks pooleks päikesepaistet ja päeval paiguti alla 10 miinuskraadi langevat termomeetrinäitu, öösel on külma oodata kuni 14 kraadi.

Öö vastu pühapäeva tuleb pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada vähest lund või lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5 kuni 11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Pühapäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund, lörtsi ja vihma. Ennelõunal puhub edela- ja läänetuul 5 kuni 11, põhjarannikul puhanguti 15 meetrit sekundis, pärastlõunal läänekaare tuul 3 kuni 8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on oodata pilves selgimistega sajuta ilma. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -2 kuni -8, kohati -10 kraadi.

Esmaspäeval tuleb pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni -4 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -5 kuni -11, kohati -14 kraadi.

Teisipäeval tuleb vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 4 kuni 10 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni -6°C.

Ööl vastu kolmapäeva on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilma. Ida- ja kirdetuul tugevneb 5 kuni 12, hommikul rannikul puhanguti kuni 15 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on -7 kuni -13 kraadi.

Kolmapäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kagu-Eestis sajab lund. Puhub ida- ja kirdetuul 5 kuni 12, rannikul puhanguti kuni 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -1 kuni -5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles