Rasked veokid muutsid Padaoru Tallinna-Narva maanteel läbimatuks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Maanteeinfokeskuse teatel on Tallinna-Narva maanteel Padaorus liiklusolud praegu väga rasked ning tee üldiselt läbimatu, kuna suured veokid ei saa libedaga Padaorust üles.

«Seal ei saa suured rekkad Padaorust kuidagi üles ning neid püütakse suurte traktoritega üles tõmmata,» kirjeldas maanteeinfokeskuse valvedispetšer Postimees.ee’le.

«Mingil väga vähesel määral seal liiklus toimib, aga järjekorrad on nende rekkade tõttu juba kilomeetreid pikad,» selgitas dispetšer.

Teiste põhimaanteede kohta infot, et need läbimatud oleks, hetkel pole, küll aga on eriti Harjumaal läbitamatud paljud kõrvalteed.

«Kuigi täna on korduvalt hoiatatud inimesi liiklusse minemast, on hämmastavalt palju inimesi autodega teedel ja seda just külavaheteedel, mille läbitavus on veelgi halvem,» selgitas ta.

Lõuna-Eestis pole olukord nii hull, aga just põhjaranniku maakondades – Läänemaal, Harjumaal ning Lääne- ja Ida-Virumaal on teeolud eriti halvad ning kindlasti ei tohiks ilma hädavajaduseta liiklema minna.

«Ja ega hommikuks see hoiatus ei aegu, kuna lund sajab ju kogu aeg juurde,» rõhutas valvedispetšer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles