Homne ilm on päikseline ja karge

, ilmateenistuse sünoptik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja sadanud värske lume kiht katusel ei tohi ületada üht meetrit, seisnud lume kiht ei tohi olla paksem kui pool meetrit ja märgunud lume kiht 0,3 meetrit.
Äsja sadanud värske lume kiht katusel ei tohi ületada üht meetrit, seisnud lume kiht ei tohi olla paksem kui pool meetrit ja märgunud lume kiht 0,3 meetrit. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja / Scanpix

Homme ulatub Kesk-Euroopast Baltimaade kohale kõrgrõhuhari. Selle all on Eesti ilm rahulik ja mitmel pool päikeseline, kuid kargema õhuga. Mõnes kohas sajab lund ning tõenäosus on selleks suurem rannikualadel, kus meri ise lumepilvi toodab ja tuule abil mandrile kannab.

Homme on ilm vahelduva pilvisusega ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga  tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -9 kuni -15 kraadi, ida pool -18 ja saarte läänerannikul viis miinuskraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles