Põhja- ja Lääne-Eesti on tormi tõttu ohtlikud piirkonnad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormine ilm Tallinnas.
Tormine ilm Tallinnas. Foto: Raigo Pajula

Ilmateenistus hoiatab, et Põhja- ja Lääne-Eesti võivad täna öösel ja varahommikul puhuva tormituule tõttu olla ohtlikud piirkonnad.

Hiiumaa ja Saaremaa kohta on ilmateenistus andnud teise taseme hoiatuse. See tähendab, et ilm on ohtlik ning esineb tavatuid ilmastikunähtusi. Inimestel soovitab ilmateenistus olla väga tähelepanelik ja jälgid pidevalt ilmaprognoosi, samuti olla teadlik riskidest, mis võivad olla vältimatud, ning järgida kõiki võimuesindajate poolt antud soovitusi. 

Harjumaa, Läänemaa ja Pärnumaa kohta on antud esimese taseme hoiatus.  See tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik. Inimestel tuleb sellega arvestada, kui nende tegevus on ilmast mõjutatud. 

Ülejäänud Eesti kohta hoiatused puuduvad.

Ilmateenistus hoiatab, et täna hommikul puhub mandril lõuna- ja edelatuul puhanguti 16, Pärnu-, Lääne- ja Harjumaa sisealadel kuni 20 m/s, rannikul 25, Saare- ja Hiiumaal kuni 30 m/s.

Kallid lugejad! Palun saatke Postimehe toimetusele tormipilte aadressil online@postimees.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles