Pühapäev tuleb pilves ja udune

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ilmateenistuse andmetel tuleb pühapäeval valdavalt pilves ilm, kohati sajab vihma ja on udu.

Prognoosi kohaselt on öösel pilves selgimistega ja päeval enamasti pilves ilm, kohati sajab vihma ja on udu. Öösel puhub läänekaare, päeval valdavalt lõunakaare tuul 2–8, öö hakul saartel kuni 13 m/s. Õhutemperatuur jääb öösel ühe miinus- ja viie plusskraadi vahele, päeval tuleb sooja 3–8 kraadi.

Esmaspäeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab veidi lörtsi või vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, õhtul pöördub tuul kagusse. Õhutemperatuur jääb öösel vahemikku kahest külmakraadist nelja soojakraadini, päeval on 2–7 kraadi sooja.

Teisipäeval tuleb pilves ilm. Öösel hakkab saartelt alates sadama vihma ning hommikul levib vihma- ja lörtsisadu mandrile. Ka päeval sajab vihma ja lörtsi, kuid pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sajuhood harvenevad. Öösel tugevneb kagutuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s, päeval pöördub tuul kagust edelasse ja nõrgeneb õhtuks 4–10 m/s. Sooja on öösel kuni kuus ja päeval 2–8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ning päeval pilves ilm, mitmel pool sajab vihma ja võib sekka tulla ka lörtsi. Öösel puhub lõunakaare tuul, päeval idakaare tuul 5–11 m/s. Sooja tuleb öösel kuni viis, saartel kuni seitse, päeval 4–8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles