Jõgeva ihkab pääseda «Terevisiooni» ilmaennustuse kaardile

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva tegi üleskutse «Me ei taha olla ilma ilmata!»
Jõgeva tegi üleskutse «Me ei taha olla ilma ilmata!» Foto: Facebook

Jõgeva linn jagab oma Facebooki lehel üleskutset, milles palub toetada ettepanekut kanda ETV hommikuprogrammi «Terevisioon» ilmaennustuse kaardile ka Jõgeva.

«Me ei taha olla ilma ilmata!» teatas Jõgeva linn oma Facebooki lehel. «ETV saate «Terevisioon» ilmaennustus näitab Eesti kaarti, kus ei ole Jõgevat, Raplat ega Põlvat maakonnakeskustena. Läbirääkimisi on peetud ETV-ga mitmel tasandil, aga ei midagi. Vastused, mida oleme kuulnud: huvitav küsimus, vähe aega ja ruumi, ei erine teistest piirkondadest...» seisab üleskutses.

«Olemegi siis enamasti ilma ilmata. Kahte külma linna, Jõgevat ja Raplat, küll mainitakse aeg-ajalt, aga katsu need kaardilt üles leida. Nimelt registreeriti 1940. aasta 17. jaanuaril just Jõgeva ilmajaamas Eesti külmarekord -43,5 °C, mis on püsinud praeguseni. Ühesõnaga, tegelikult me teeme ilma. Eesti on väike ja igaüks on oluline. Palun kanda ilmakaardile Jõgeva ja ka edastada ilmaennustus meie piirkonna kohta! Usun, et minu palvega liituvad ka Rapla ja Põlva,» lisati üleskutses.

Neil, kes ettepanekut toetavad, palutakse postitust jagada. Praeguseks on postitust jaganud 75 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles