Pühapäeval tuleb ilus sügispäev

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Luke MacGregor / Reuters

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb Eestis homme järgnevate päevadega võrreldes üsna soe ja sajuta ilm.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, mõnel pool tekib udu. Puhub lõunakaare tuul 1–6, saartel kuni 10 m/s. Sooja tuleb öösel 2–8, rannikul kohati 12 kraadi, maapinnal langeb temperatuur paiguti kahe miinuskraadini.

Päeval tuleb vahelduva pilvisusega sajuta ilm, hommikul on paiguti udu. Puhub lõunakaare tuul 4–10 m/s, õhtul pöördub tuul alates saartest läänekaarde. Sooja on 13–16 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ja päeval vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub põhja ja puhub öösel 3–8 m/s, päeval puhub põhja- ja kirdetuul 4–10 m/s. Öösel tuleb sooja 4–9 ja päeval 9–13 kraadi.

Teisipäeval tuleb vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Öösel puhub kirdetuul 3–8, päeval kirde- ja idatuul 4–9, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2–7 kraadi, maapinnal langeb kohati kuni kolme miinuskraadini, päeval tuleb 5–10 kraadi sooja.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Päev on pilves selgimistega ja kohati võib sadada veidi vihma. Öösel puhub kirdetuul 3–8, päeval 3–9 m/s. Öösel ulatub õhutemperatuur kahest külmakraadist kuni kolme, saartel kohati kuue soojakraadini, päeval tuleb õhusooja 6–9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles