Õhutemperatuur tõuseb 20 kraadi ümbrusse

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonhard Soomi kabinet
Leonhard Soomi kabinet Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval ulatuvad soojakraadid Eestis kuni 21ni, uue nädala esimeses pooles on oodata aga mõne kraadi võrra soojemat ilma.

Ilmateenistuse andmetel on pühapäeva öösel vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma. Puhub lääne- ja edelatuul 4–10, öösel põhjarannikul ning päeval saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja tuleb öösel 7–14 ja päeval 17–21 kraadi.

Esmaspäeval tuleb pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Päeva jooksul pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Puhub lääne- ja edelatuul 4–10 m/s. Öösel on sooja 9–15 ja päeval 17–22 kraadi.

Teisipäeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Öösel puhub läänekaare tuul 2–8 ning päeval muutlik tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur ulatub öösel 7–12, rannikul 15, päeval 18–23 kraadini.

Kolmapäeva öösel tuleb vähese pilvisusega sajuta ilm. Päeval on ilm vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta. Öösel puhub muutlik tuul 1–7, päeval ida- ja kagutuul 4–10 m/s. Sooja tuleb öösel 9–15 ja päeval 19–24 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles