Rebane näppas tervisepargis lipanud koolipoisi jope

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare gümnaasiumist (KG) üle tee asuvas tervisepargis elutseb üks nooruke rebane, kes teeb õpilastega teinekord kehalise kasvatuse tunde kaasa ja nihverdab võimalusel minema ka koolilaste üleriideid.

KG kehalise kasvatuse õpetaja Tiina Käen postitas sel nädalal koolilehte Meie KG teate kõigile, kes nn koolimetsas ringi liiguvad. «Täna (teisipäeva – toim) esimese tunni ajal tuli julge noor rebane stardipaika, luusis rahulikult ringi ja võttis paku peale jäetud jopedest ühe – 3.c õpilase oma – kaasa,» kirjutas õpetaja. Kuna õpetaja seda märkas, siis jälitas ta rebast ja sai jope metsast kätte. Käen lisas, et lapsel oli jopetaskus tühi kommipaber, mis rebases arvatavasti huvi tekitas, kirjutab Saarte Hääl.

Teise tunni ajal oli rebane aga uuesti platsis ja nuuskis jälle laste riiete lähedal ringi. «Samuti häiris ta 4.c klassi poiste jooksu, kuna hakkas nendega kaasa jooksma,» märkis Käen ja hoiatas, et ärgu siis rahvas asju rebasele kättesaadavas kõrguses hoidku – nii võib neist ilma jääda.

Tiina Käen rääkis Saarte Häälele, et tegelikult oli see parasjagu naljakas lugu. Praegu ta seal rebast rohkem näinud pole, aga eelnevatel päevadel jooksmas käinud lapsed nägid reinuvaderit küll. «Eks me näeme siin ka kitsi, jäneseid ja nastikuid-rästikuid,» tõdes Käen, et rebasepoiss pole tervisepargi ainus asukas.

Vaata fotot jopevargast rebasest siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles