Uue nädala algus tuleb vihmane, ent soe

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse andmetel tuleb uue nädala alguses soe, kuid sajune ilm.

Pühapäeval tuleb pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool hoovihma ja kohati on udu, pärast keskööd sajuvõimalus väheneb. Siiski on ka päeval mitmel pool oodata hoovihma. Öösel puhub läänekaare tuul 4–10, päeval 3–9 m/s, pärastlõunal põhjarannikul lääne- ja loodetuul puhanguti 13 m/s. Sooja tuleb öösel 2–6 ja päeval 7–12 kraadi.

Esmaspäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Päeval tuleb ilm vahelduva pilvisusega ja õhtul võib saartel sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, päeval saartel ja läänerannikul kagutuul 5–11 m/s. Õhutemperatuur jääb öösel kahe külma- ja nelja soojakraadi ning päeval 9–14 soojakraadi vahele.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Päeval on ilm pilves ning ajuti sajab vihma. Õhtul ilm selgineb ja vihmavõimalus väheneb. Öösel puhub kagu- ja idatuul 5–10, rannikul kuni 13 m/s, päeval puhub lõunakaare tuul 3–7 m/s. Sooja tuleb öösel 3–7 ja päeval 10–16 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Päeval pilvisus alates Lääne-Eestist tiheneb ning saartel alanud vihm levib mandrile. Öösel puhub kagu- ja idatuul 3–10, saartel kuni 13 m/s, päeval kagutuul 7–13, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Sooja on öösel 5–8 ja päeval 13–18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles