Lähipäevad toovad krõbedat külma

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse andmetel tuleb lähipäevil külm ja tuuline ilm ning soojakraade on taas loota alles kolmapäeval.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb ja kohati sajab vähest lund. Tuul pöördub läänekaarest kirdesse ja puhub 3–10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Öösel tuleb kuni kuus, Kirde-Eestis kohati kuni üheksa, päeval 1–5 kraadi külma.

Esmaspäeval on ilm selge ja kuiv. Öösel puhub kagu- ja lõunatuul 3–10, läänerannikul ja saartel puhanguti 14 m/s, päeval puhub tuul 4–10 m/s, läänerannikul ja saartel puhanguti 14–17 m/s. Külma tuleb öösel 8–13, paiguti 17, saartel ja läänerannikul 3–7, päeval 1–7 kraadi.

Teisipäeval püsib selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–12, läänerannikul ja saartel puhanguti 15–18 m/s. Öösel tuleb 8–13, Lääne-Eestis 2–8 ja päeval kuni neli kraadi külma.

Kolmapäeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Öösel sajab kohati ja päeval mitmel pool vähest lörtsi ja vihma. Puhub edelatuul 5–12 m/s, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s, päeva jooksul pöördub tuul läände ja nõrgeneb. Öösel tuleb 1–8 külmakraadi, saartel ulatub õhutemperatuur kahe soojakraadini. Päeval tuleb sooja 1–5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles