Kehv ilm jättis kaevurite suurpeo enneolematult rahvavaeseks

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Tavaliselt kuni 20 000 külastajaga kaevurite päeva avamisel pühapäeva pärastlõunal oli Toilas laululava pinkidel kehva ilma tõttu vaevalt paarsada inimest.

Niivõrd hõredalt kui pühapäeval pole kaevurite päeva avamisel publikut viimase kümne aasta jooksul veel olnud, kirjutab Põhjarannik.

Eesti Põlevkivi poolt ligikaudu miljon krooni maksvat üritust korraldama palgatud firma Broadline juhatuse liige Janek Reimal märkis, et korraldusliku poole pealt laabus kõik hästi, ent kui hommikul kell kümme näitab kraadiklaas vaid kaheksat soojakraadi ja sellele tuleb otsa lausvihm, siis on raske inimesi kodust välja meelitada.

Päeva teisel poolel tõmbasid taevaluugid koomale ja see tõi ka inimesi Toilasse juurde, nii et peaesinejate Anne Veski ja Smilersi etteastete ajaks oli laululava ees ja ümbruses rahvast juba tihedamalt.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles