Ilm läheb tuulisemaks ja soojemaks

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

Ilmateenistuse andmetel tuleb homme pilves selgimistega ilm, kohati sajab vähest vihma ning saartel on oodata kuni 10 soojakraadi.

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb öösel pilves selgimistega ilm ning kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub lõunatuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur jääb kolme külma- ja kolme soojakraadi vahele, saartel tuleb sooja kuni kuus kraadi.

Päeval püsib pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb 1–7, saartel kuni 10 kraadi.

Esmaspäeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub edelatuul 7–12, saartel ja rannikul puhanguti 18–21 m/s. Öösel tuleb sooja kuni viis, Lääne-Eestis 8–11, päeval 6–12 kraadi.

Teisipäeva öösel ilm oluliselt ei muutu. Päeval on ilm aga vähese ja vahelduva pilvisusega ning enamasti sajuta. Puhub edelatuul 7–13, hommikul puhanguti 15, saartel ja rannikul puhanguti 18–21 m/s. Sooja tuleb öösel 6–11 ja päeval 10–13 kraadi.

Kolmapäeval tuleb selge või vähese pilvisusega sajuta ilm, õhtupoolikul pilvisus tiheneb ning Lääne-Eestis võib kohati sadada hoovihma. Puhub edelatuul 7–13, puhanguti 15, saartel ja rannikul 18–21 m/s. Sooja on öösel 2–7, Lääne-Eestis kuni 10, päeval 8–12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles