Saaremaal toimus järjekordne kassitulistamine

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass
Kass Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Juba teist nädalat järjest on Saaremaal leitud kass, keda keegi kuri inimene on tulistanud.

Seekord jäi ohver ellu, kuid röntgen tuvastas kassi peas ja kõhus õhupüssikuulid, lisaks oli kassil murtud parem käpaluu, kirjutab Saarte Hääl.

Edit Annusver Saaremaa lemmikloomade turvakodust ütles, et kass leiti Leisi maantee 13.–14. kilomeetrilt. Vigastatud kass avastati pea samast kohast, kus paar aastat tagasi oli koer surnuks lastud.

Nüüdseks ühe vigastatud silma tõttu Silver Ükssilmaks nimetatud kassi märkasid kõigepealt loomaarstid Lea ja Jüri Hioväin, kuid neil ei õnnestunud kassi autosse saada. Turvakodu vabatahtlikul õnnestus kass autosse meelitada ja loom viidi röntgenisse, kus vigastused tuvastati.

Kuulid on kassis olnud ilmselt juba pikemat aega, sest nende sisenemishaavu ei suudetud leida. Lisaks on kassil vigane üks silm, seda kas herpesviiruse või kakluse tagajärjel.

Edit Annusveri sõnul on Silver räsitud olemisele vaatamata sõbralik kass, kes inimest ei pelga. Annusveri kinnitusel on plaanis pöörduda ka politseisse. Tal on hea meel, et paljud inimesed on reageerinud Facebookis tehtud üleskutsele Silveri ravikulud tasuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles