Kuuse-taat ennustab suusailma detsembri alguseks

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuse-taat ennustab, et suusasõpradele peaks lumi maha tulema juba detsembri alguses.
Kuuse-taat ennustab, et suusasõpradele peaks lumi maha tulema juba detsembri alguses. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Aastakümneid ilma vaadelnud Kuuse-taat ehk Elmar Kuus ennustab, et suusasõpradele peaks lumi maha tulema juba detsembri alguses.

Kes aga käredat pakast ei salli, peaks Kuuse-taadi soovitusel soojemasse kohta kolima aasta lõpul ning ka jaanuari teisel poolel, mil külma võib olla isegi 20 kraadi ringis, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Veebruar ja märts tulevad pehmevõitu, vähese lumega. Selgeid ilmu tuleb sel talvel aga vähe ja ka külma pole eriti - 10 kuni 15 kraadi, ütleb Kuuse-taat oma kauastele ilmavaatlustele tuginedes.

Kuigi ilmavana suuri lumesadusid sel talvel ei oota, kui ehk üks veebruarikuine välja arvata, peaks suusatamiseks paslik lumekiht detsembri alguseks juba maas olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles