Loomaaia uudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argusfaasan
Argusfaasan Foto: Julia Pent

Aeg lendab kiiresti ja juba ongi fenoloogiline suvi käes. Esmaspäeval kehtivad loomaaias traditsiooniliselt rahvusvahelise lastekaitsepäeva puhul sooduspiletihinnad. Tavakülastaja pääseb sisse 15 krooniga, koolieelikud ja üle 70-aastased aga tasuta.


Üheskoos paljude partnerfirmade ja vabatahtlike abilistega korraldatakse lastele mitmekülgse programmiga meeleolukas päev. Esinevad laululapsed ja tantsurühmad, Tallinna keskraamatukogu avab «looduse lugemissaali». Oma telgiga on kohal lastekaitse liit.



Ka tänavu on 1. juunil esimest päeva avatud lasteloomaaed. Seal saavad lapsed olla vahetus kontaktis kääbuskitsede, küülikute, merisigade ja teiste ohutute väikeloomadega.


Esimeses zoo-osakonnas jätkub sõraliste sünnibuum. Alpinaariumis on ringi kepslemas juba üle 70 eri liigi talle. Teises zoo-osakonna inkubaatoris on sel nädalal koorunud helmesfaasani, pruuni kõrvukfaasani, tulipardi ja nösuhane tibud. Fasanaariumis on sellest nädalast külastajatele näha noored argusfaasanid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles