Teedel võib esineda libedust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe tee.
Libe tee. Foto: Toomas Huik

Varahommikul sadas kerget lund Lääne-, Põhja-, Kirde- ja kohati ka Kesk-Eestis ning sajupiirkonnas olid sõidutingimused suurematel riigimaanteedel valdavalt rahuldavad.

Teekatted olid paiguti kuivad, paiguti soolaniisked ning kaetud kerge lenduva lumega. Lõiguti esines teedel libedust. Eriti ettevaatlik tuleks olla ristmikel, teelaiendustel, sildadel, viaduktidel ja raudteeülesõitudel.

Mujal Eestis olid sõidutingimused head. Teekatted olid kuivad ja puhtad.

Ilm oli vahelduva pilvisusega ja lumesajupiirkonnas piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -5 kraadist kuni -15 kraadini

Liikluspiirang

Kõrgepingeliini remonttöid tehakse täna ja homme kella 10:00-18:00 Valga maakonnas Laksi-Vastsemõisa-Ansi maantee 1.kilomeetril (Rajavälja) ning Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 40.kilomeetril (Silmistu), kus tööde tsoonis on kiirust piiratud 30 km/h.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles