Maanteeinfo: teedel esineb libedust ning härmatist

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Varahommikul olid sõidutingimused suurematel riigimaanteedel valdavalt rahuldavad. Lõiguti esines teedel libedust ning härmatist.

Teekatted olid peamiselt soolaniisked või -märjad, piirkonniti ka kuivad ning kaetud kerge lenduva lumega. Lõiguti esines teedel libedust ning härmatist. Eriti ettevaatlik tuleks olla ristmikel, teelaiendustel, sildadel, viaduktidel ja raudteeülesõitudel.

Ilm oli vahelduva pilvisusega, kohati sadas õrna lund. Saare, Lääne, Harju, Rapla, Pärnu ja Jõgeva maakonnas piiras paiguti nähtavust udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -3 kraadist kuni -12 kraadini.

Liikluspiirangud

Harju maakonnas tehakse kaablipaigaldustöid:

  • täna ja homme Tallinn-Saku-Laagri maantee 11.kilomeetril Sakus. Tööde tsoonis on kiirust piiratud kuni 30 km/h;
  • kuni 27.veebruarini Loksa-Viinistu maanteel km 3,4-4,1. Tööd toimuvad tee kõrval ning kehtib kiiruspiirang 50 km/h.

Kõrgepingeliini remonttööde ajal on täna kella 9:00-18:00 ja homme kella 9:00-17:00 Valga maakonnas Õruste-Laatre maantee 5. kilomeetril (Rampe) tööde tsoonis piiratud kiirust 30 km/h.

Geoloogiliste uuringute tõttu on Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Sillamäel (km 183,2-184,4) mõlemas suunas üks sõidurada suletud ning tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles